Удареният от Неймар привърженик на Рен планира да подаде жалба в полицията, съобщава “Радио

...
Удареният от Неймар привърженик на Рен планира да подаде жалба в полицията, съобщава “Радио
Коментари Харесай

Ето защо Неймар е скочил да бие привърженика на Рен

Удареният от Неймар привърженик на Рен планира да подаде тъжба в полицията, оповестява “Радио Монте Карло ”.

След края на снощния край за Купата на Франция, който Пари Сен Жермен загуби след дузпи, играчите на столичния клуб се изкачваха към ложата за приемането на сребърните си медали, написа Sportal.bg.

На видеата се вижда по какъв начин един почитател споделя нещо на футболистите, а Неймар се ядосва и го удря в региона на брадичката.
 
Според “Екип ” въпросният ентусиаст, който се споделя Едуард, на 28 години, и работи като водач на такси, наскърбява минаващите около него играчи. На Джанлуиджи Буфон той вика “Мръсен глупак ”, към Лейвин Курзава се обръща с “Не ми докосвай ръката ”, Марко Верати е “Расист ”, а на Неймар му споделя “Отивай да се научиш да играеш футбол ”. След това бразилецът го нападна.

Версията на Едуард обаче е друга: “Не съм обиждал Неймар, а единствено му споделих, че бяха доста слаби… Когато пък Верати и Буфон наближиха, им викнах “Много сте зле, давай Рен! ”.

Въпросният почитател е от Нант и е непосредствен другар с един от играчите на Рен. При напускането си на “Стад дьо Франс ” след случката той е имал желание да се обърне към полицията. “Всичките чиновници от защитата на ПСЖ пристигнаха при мен и ми споделиха, че ще оправим нещата. В този миг аз треперех, а от носа ми течеше кръв. Трябваше да се връщам в Нант с колата си, само че считам, че ще прекарам нощта тук ”, разяснява Едуард.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР